Tartalom megjelenítő

Vissza a teljes oldalra
« Vissza

Az EMMI pályázati felhívása "Civil Információs Centrum" cím elnyerésére Komárom-Esztergom megyében

Az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló 2011. évi CLXXV. törvény 51. § (1) bekezdése szerint a társadalmi és civil kapcsolatok fejlesztéséért felelős miniszter a civil szervezetek működésének szakmai támogatása, fenntarthatóságuk erősítése, továbbá az államháztartás alrendszereiből nyújtott támogatások szabályszerű felhasználásának elősegítése érdekében civil információs centrumokat (a továbbiakban: CIC) működtet.

A pályázat célja, hogy a pályázó civil szervezetek közül a pályázati kiírásban foglalt feltételek teljesítése esetén a nyertes szervezet Komárom-Esztergom megyében a CIC címet elnyerhesse.

A pályázat magyar nyelven, kizárólag a pályázati adatlap és a mellékletek felhasználásával, elektronikus (e-mail cím: cic{kukac}emmi.gov.hu) úton nyújtható be.

A részletes pályázati feltételeket "Az Emberi Erőforrások Minisztériuma pályázati kiírása 'Civil Információs Centrum' cím elnyerésére Komárom-Esztergom megyében" című pályázati felhívás tartalmazza, amely itt letölthető.

A pályázat benyújtásának határideje 2017. november 10.