Webtartalom-megjelenítő

A közeljövő eseményei

 

 

Naptár

« Vissza

NEA elektori gyűlés - szimpátiaszavazás

Kezdő dátum:
2012.03.21.
Vége dátum:
Egyik sem
Időtartam:
9:00 – 19:00 (Időzóna-függő)
Típus:
Évforduló
Hely:
Kormányablakok - több település

HIRDETMÉNY

Az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló 2011. évi CLXXV. törvény 71. § (4) bekezdésében foglaltak szerint a Nemzeti Együttműködési Alap Tanácsa és kollégiumai civil delegált tagjainak megválasztására az elektori gyűléseket az alábbiak szerint hívom össze.

A Nemzeti Együttműködési Alappal kapcsolatos egyes kérdésekről szóló 5/2012. (II. 16.) KIM rendelet (NEAr.) 22. § (3) bekezdése értelmében elektori gyűlés alatt a Tanács esetében valamennyi; az egyes kollégiumok esetében a megfelelő elektori gyűlésbe (Nemzeti összetartozás, Új nemzedékek jövőjéért, Mobilitás és alkalmazkodás, Közösségi környezet, Társadalmi felelősségvállalás) visszaigazoltan bejelentkezett, megjelent elektort kell érteni.

Az elektori gyűlések helyszínei a Kormányablakok, bármely elektor bármely Kormányablakban leadhatja a szavazatát.

A NEAr. 22. § (2) bekezdése értelmében a szavazólapon feltüntetésre kerülő személyek kijelölését célzó szavazás (szimpátiaszavazás) időpontja: 2012. március 21. 08-18 óráig, míg a civil delegált tagok megválasztása (választás) időpontja: 2012. március 23. 08-18 óráig.

A mandátumvizsgálathoz valamennyi elektornak magával kell hoznia arcképes személyazonosító igazolványát (személyi igazolvány és lakcímkártya, vagy útlevél, vezetői engedély), ezek hiányában a mandátumigazolás (személyazonosító igazolvány számának rögzítése) nem történhet meg.

Az elektori gyűlések ügyrendjét az Alap internetes honlapján, a www.civil.kormany.hu oldalon 2012. március 19. napjáig teszem közzé.

Budapest, 2012. március 14.

Dr. Navracsics Tibor s.k. közigazgatási és igazságügyi miniszter

Átlagos (0 Szavazatok)
Az átlagos minősítés 0.0 csillag a lehetséges 5-ből.
Megjegyzések
Még nincsenek hozzászólások. Légy első!