Tartalom megjelenítő

Vissza a teljes oldalra
« Vissza

CSEÖH pályázati kiírás

Pályázati felhívás Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház cím elnyerésére.

Az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló 2011. évi CLXXV. törvény 52/B § (1) bekezdése szerint a családpolitikáért felelős miniszter gondoskodik a Család, Esélyteremtő és Önkéntes Házak működéséről.
A pályázat célja, hogy a pályázó civil szervezetek közül a pályázati kiírásban foglalt feltételek teljesítése esetén a nyertes szervezetek a Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház címet elnyerhessék.

A pályázat magyar nyelven, kizárólag a pályázati adatlap és a mellékletek felhasználásával, elektronikus (e-mail cím: cseohpalyazat*SZANDEKOSAN-HAGYTUK-KI-A-KUKACOT*emmi.gov.hu) és postai (postázási cím: 1054 Budapest, Szalay u. 10-14, 535-ös szoba, Esélyteremtési Főosztály) úton nyújtható be.

A részletes pályázati feltételeket „Az Emberi Erőforrások Minisztériuma pályázati kiírása 'Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház' cím elnyerésére" című pályázati felhívás tartalmazza, amely e cikk alján letölthető.


Tisztelt Pályázók!
A „Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház" cím elnyerésére kiírt pályázat 3.1. pontja valamint 2. számú függeléke módosult.
A módosítások lényege:

  • a Támogató a Pest megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház működését - tekintettel arra, hogy 19 megye mellett a fővárosban is működni fog egy Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház - Budapesten kívül, járási székhelyen írja elő.
  • A 2. számú függelék a Pályázó korábban megvalósított programjai kapcsán az értékelést egyszerűsíti.

A kiegészítéseket is tartalmazó pályázati kiírás itt a cikk alján letölthető (verzió 7).


Kapcsolódó dokumentumok: