Tartalom megjelenítő

Vissza a teljes oldalra
« Vissza

Regisztrációs felhívás Civil Napra

A Fővárosi Törvényszék Gazdasági Kollégiuma Civil és Egyéb Cégnek nem minősülő Szervezeteket Nyilvántartó Csoportja az általa nyilvántartott szervezetek részére „A civil szervezetek nyilvántartásával kapcsolatos aktuális kérdések" címmel

2016. június 30-án 13:00 órakor

előzetes regisztrációhoz kötött tájékoztatást tart.

A tájékoztató helyszíne: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága 1051 Budapest Nádor u. 28. (fedett udvar)

A tájékoztató témái:

  • A beszámolók letétbe helyezésével kapcsolatos tapasztalatok
  • A civil szervezetek megszüntetésének gyakorlati kérdései


A tájékoztatáson való részvétel a helyszín korlátozott befogadóképessége miatt regisztrációhoz kötött! Kérjük a Fővárosi Törvényszék Gazdasági Kollégiuma Civil és Egyéb Cégnek nem minősülő Szervezeteket Nyilvántartó Csoportja által nyilvántartott szervezetek érdeklődő képviselőit, ha részt kívánnak venni az előadáson, akkor jelentkezésüket elektronikus úton szíveskedjenek eljuttatni a Fővárosi Törvényszék Sajtó Osztályához a sajto@fovarosit.birosag.hu email címre 2016. június 29. napján 16.00 óráig. Kérjük, a jelentkezésben tüntessék fel a résztvevő, illetve a képviselt szervezet nevét.

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a regisztrációval egyidejűleg – a sajto@fovarosit.birosag.hu e-mail címen – jelezhetik azokat a kérdéseiket is, amelyekről szívesen hallanának tájékoztatást.

A megadott időponton túl a jelentkezők regisztrálása nem lehetséges.