Publicador de conteúdo web

Jognyilatkozat

 

A Civil Információs Portál tartalmának szerzői joga az Emberi Erőforrások Minisztériumát illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik. Ebben az esetben annak megfelelően kell eljárni.Linkek elhelyezése
Az Civil Információs Portál működtetői örülnek, ha egyéb oldalakon rámutató linket helyeznek el. Ilyen esetben nem kell engedély, elég, ha a működtetőt értesítik (A méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emelünk, és annak megszüntetését kezdeményezzük!)

Tartalom felhasználása
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel.
Nem kell engedély az idézéshez. Az idézésnek azonban meg kell felelnie a vonatkozó törvények* paragrafusainak. Idézés esetén - forrás megjelöléssel - kérünk rámutatni (link elhelyezése) a portál megfelelő oldalára.
Cikkek másodközléséhez (szó szerinti közlés) engedély kell.
A Kormányzati Portálon található, hírügynökségi forrásokon alapuló cikkek közlése tilos.

Képek felhasználása
Az Civil Információs Portálon található képeket szerzői jogok védik, azok felhasználása engedélyköteles. Az Civil Info portálon elhelyezett képeket előzetes engedély nélkül tilos lementeni és kereskedelmi célra felhasználni.

Egyéb
Tilos a portál tartalmát akár nyílt, akár zárt adatbázisba lementeni.
Tilos a portál tartalmát kereskedelmi célra felhasználni, vagy azt terjeszteni.
A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.
A portál nem helyez el semmilyen, az üzleti szférához kapcsolódó hirdetést. Kizárólag a köz- és a nonprofit szféra információival foglalkozik.
A honlap fenntartói mindent megtesznek azért, hogy a portálon közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.
Amennyiben további kérdései lennének, vagy közlési engedélyt szeretne kérni, itt megteheti!

*Vonatkozó törvények:
A másodközlésnek és az idézésnek meg kell felelnie a Médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló (2010. évi CLXXXV. tv.), a Büntető törvénykönyv (1978.évi IV. tv.), a Polgári törvénykönyv (1959. évi IV. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak. A Hivatal engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

© Copyright Emberi Erőforrások Minisztériuma, Minden jog fenntartva