Веб Садржај Приказ

Веб Садржај Приказ

 

Külhoni magyar civil szervezetek regisztrációja

 

A kormányzat új hidat épít a külhoni és hazánk területén működő civil szervezetek számára

 

Újabb közös pont, új együttműködési lehetőségek, új út az összetartozás jegyében.

A Kárpát-medencében kiemelten fontos munkát végeznek a külhoni magyar civil szervezetek a magyar nemzet talpon maradása és összetartása érdekében. A kormányzat erre az összefogásra építve újabb lehetőséget kínál a kapcsolatépítésre a magyarországi és a Kárpát-medencei civil szervezetek számára.

A Civil Információs Portálon lehetőség nyílik a külhoni magyar civil szervezetek regisztrációjára. A Kárpát-medencei civil szervezetek adatgyűjteménye azzal a céllal jön létre, hogy elősegítse az anyaországban tevékenykedő és a külhonban működő civil szervezetek közötti kapcsolattartás kialakítását és fenntartását, illetve ösztönözze együttműködésüket.

Az adatbázisba történő regisztráció nem kötelező és nem jár – az egyszeri regisztráción túli –adminisztratív teherrel egyetlen Kárpát-medencei civil szervezet számára sem, előnyei azonban elvitathatatlanok. A civil szervezetek az adatbázison keresztül könnyedén megtalálhatják egymást, így a jövőben nem okozhat nehézséget sem új kapcsolatok felkutatása, sem azok fenntartása.

 

Tovább a regisztrációra