Webtartalom-megjelenítő

Párbeszéd-szabályzat

 

A fórum céljaiA Civil Információs Portál (továbbiakban: CIP) fórumának (továbbiakban: Fórum) elsődleges célja, hogy akkreditált felhasználóinak lehetőséget biztosítson a szabad véleménynyilvánításhoz, az információcseréhez, a vitához és a közösségteremtéshez, továbbá arra, hogy az állampolgárok problémáikkal, kérdéseikkel az arra illetékes közszolgáltatóhoz fordulhassanak.

Felhasználói jogok
· A „Fórum" felhasználója lehet bármely, Magyarország joghatósága alá tartozó, 18. életévét betöltött természetes személy, feltéve, ha ebben jogszabály nem korlátozza.
· A „Fórum" nyilvános, bárki használhatja, aki a „Párbeszéd-szabályzat" feltételeinek eleget tesz. Aki a „Fórum" felhasználójaként akkreditálja magát, egyúttal magára nézve kötelezőnek fogadja el a „Párbeszéd-szabályzatban" meghatározott szabályokat, feltételeket is.
· Egy személy több néven, vagy több személy egy néven nem lehet akkreditált felhasználó.
· Az akkreditált felhasználó kérdéseit, véleményét, javaslatát a jelen szabályzatnak megfelelően teheti közzé, ebben az esetben akkreditált hozzászólóvá (továbbiakban: hozzászóló) válik.
· A „Fórum" használata térítésmentes.
· Az államigazgatás felelőssége csak valós állampolgárokkal szemben jelenik meg, csak azok felvetésére tud érdemben reagálni.

Webtartalom-megjelenítő